Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fura dolgok

2011.02.28

Amikor 7. osztályban a farsangi buli után néhány haverommal bicikliztünk és a fejemről leesett a kabát(kapucni volt a fejemen és úgy a kabát) és beakadt a brengám kerekébe. Vágódtam egyet binyával, a kormány majdnem belefúródott a hasamba, de szerencsére csak erősen megkarcolt. De úgy, hogy a szélénél, ahol végig ment a kormány ott kb. egy fél óra múlva bedagadt. Szóval így megkarcolt a kormány és elfeküdtem a földön. Aztán felkeltem fájlalva a karcolt részt. Az egyik haverom a Janó ott bringázott. Előzőleg tört valahonnan egy botot és röhögött rajtam. Na én mentem felé ez egyből eldobta a botot és leszállt a bicikliről. Én felvettem a botot 3-szor, 4-szer rácsaptam a betonra és a 2 méteres fa 20centis lett. Szépen szilánkosra tört. Megmondtam a Janónak: "Ne peszkálódjá mert a következőt rajtad verem szét." A Janó meg azt mondta, hogy: Ahogy széttörted azt a fát az filmbe illő volt."(Úgy repkedtek a szilánkok.) Aztán elmentünk haza. Mint mondtam feldagadt a karcolt rész és kb. 3 hétig úgy is maradt. A tetejében fájt is. És amikor elmúlt a dagadtsága akkor is (ahol vonult az a rész )ott utána még heg is volt.

És, hogy mi a furcsa ebben?

Az, hogy élveztem. Élveztem és a haverokkal nevetve gondolunk vissza az esetre.

Pedig nagy bajom is lehetett volna.


 

A biciklizős eset előtt(pár héttel) anyám munkahelyén volt céges buli. Ott ittam kb.másfél liter colát és olyan hülyén viselkedtem.Egy csomó dolgon nevettem. Egy bácsi akivel biliárdoztam viccből azt mond, hogy: "Megitta biztos a boroscolám." Mert eltünt a boroscolája. Szóval elég vicces volt az egész.

 


Na valakinek volt valami fura esete amit megosztana? Akkor szóljon hozzá ehez a részhez!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A krumpli tárolo

(Dino, 2011.08.25 11:08)

Egyszer két barátómal elmentünk anyám céghez és bementünk egy krumpli tárolóba ami egy másikra nyílt.De olyan sötét volt a másik hogy horolokat fogatun le ott!De az egyik videón lácódot valami és fúra hangókat hallotúnk az egyik bsrátom asz móndta:semmi pánik csak képzelödünk de ez nem igy volt.Másnap persze kiderült hogy a valami az operatör nadrágja volt és hogy csak menyét volt amit halótunk.De a nadrág nem tudot semiben visza tükrözödnö!A mi volt???????

Fura Dolgok

(Ábel King, 2011.02.28 20:29)

Velem is történtek igen fura Dolgok!Majd felelevenítek egyet és majd leírom... :)))

Re: Fura Dolgok

(Sanci97, 2011.02.28 20:30)

Kösz

Re: Re: Fura Dolgok

((:, 2011.08.24 17:43)

na hagyál

Hát hát

(Jussy98, 2011.03.01 15:25)

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ